Global matlagning med lokala råvaror

Våra kockar lägger all sin kärlek på maten. Oavsett om de komponerar en trerättersmiddag för 900 personer eller en buffé för ett mindre sällskap. I vårt eget kök tillagas rätterna med noga utvalda råvaror, i största möjliga mån med ekologiska och lokalproducerade råvaror och ingredienser. Om de inte finns i omgivningen väljer vi platser där de är som bäst. Inspirationen hämtar vi från hela världen. Allt för att helheten ska bli den bästa.

Goda smaker förstärker upplevelsen

Vår köksmästare Daniel tar tillsammans med sina medarbetare i köket fram menyer som harmoniserar med våra shower eller de teman som våra event ska spegla. Vi lagar all mat från grunden, våra smakrika fonder görs enligt konstens alla regler.

Köksmästare Daniel Littorin

Köksmästare Daniel anpassar våra menyer efter säsongens råvaror, de är i främsta mån ekologiska och närodlade. Daniel är en mästare på att sätta smaker. Efter många år i restaurangbranschen hanterar han och hans team små som stora middagar briljant, dessutom med en konstnärlig touch. Deras vilja att utvecklas och överraska är stor, den förstärkts med åren och med gästernas önskemål.

Nära och noga utvalda råvaror

Vi är stolta över att vårt kök alltid strävar efter att arbeta med de bästa råvarorna, det har blivit lite av vårt signum, ett kött som är lite mörare, den pinfärska fisken och de krispiga grönsakerna som helst ska vara odlade i våra omgivningar. Ambitionen är att servera närproducerad mat utifrån vad årstiderna har att erbjuda.

Vi är KRAV-certifierade – se certifikat –>

För oss är riktigt bra mat mer än smak – det handlar också om ansvar. Därför är vi KRAV-certifierade och använder råvaror som producerats med omtanke om både djur, natur och människor. Det är vår garanti för kvalitet, hållbarhet och en godare helhetsupplevelse – för dig och för framtiden.

Vi värnar om miljön

Vi har en stark miljömedvetenhet. Vi källsorterar vårt avfall och strävar efter att inte slänga något i onödan. Menyer skrivs utefter säsongsanpassade råvaror och vi försöker att samköra våra leveranser. Våra leverantörer finns i närområdet och vi väljer dem med omsorg. Självklart är vi KRAV-certifierade.

Medlem i Smaka på Göteborg, läs mer –>

"Smaka på Göteborg" är Göteborgs Restaurangförening, startad 1999 i samarbete med Göteborg & Co. Med över 40-tal restauranger i nätverket verkar föreningen för att lyfta Göteborg som kulinarisk destination – och stärker samtidigt samarbetet med lokala producenter och leverantörer.

Håll dig uppdaterad!

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.